Evipron palvelut

Työelämän kehittämispalveluja esimiestyön ja työryhmien tukemiseksi
toimialasta riippumatta

KOULUTUSTA, TYÖNOHJAUSTA, VALMENNUSTA JA TAPAHTUMIA 

Räätälöimme koulutus- ja kehittämispalveluja esim. yhteisöllisten menetelmien hyödyntämiseksi, ja toipumisorientaation viitekehyksen haltuun ottamiseksi sekä palveluiden arviointiin liittyen. Tarjoamme työn tavoitteita tukevia asiantuntijapalveluja sekä koulutus- ja kehittämispalveluita SOTE ammattilaisille sekä työelämän kehittämispalveluja esimiestyön ja työryhmien tukemiseksi toimialasta riippumatta.

Kokeneet työntekijämme ovat työskennelleet pitkään mm. mielenterveys- ja päihdetyön kentällä johtotehtävissä, asiantuntijoina sekä käytännön työssä. Kouluttajiemme vankka teoreettinen, käytännöllinen ja kokemuksellinen osaaminen vastaa monipuolisesti kuntatoimijoiden, palveluyritysten, järjestöjen sekä oppilaitosten erilaisiin tarpeisiin.

Palvelut on joustavasti järjestettävissä joko asiakkaan tiloissa, toimistollamme Lapinlahdessa tai missä tahansa sovitussa paikassa. Myös etänä!

Tutustu palveluihimme!

Kokonaisvalteiset valmennukset ja koulutukset ammattilaisilta ammattilaisille.

Osaamista ja tukea

Yhteisökoulutuksista

Jaksamiseen ja työhyvinvointiin

Työnohjausta

Omien tarpeiden mukaan

Valmennusta

Voimaa ja inspiraatiota

Vanhustyön ammattilaisille

Evipro Oy – Osaamista ja tukea käytännön työhön

Koulutuksissamme tutkimustieto ja hyvät käytännöt yhdistyvät ajantasaiseen käytännön kokemukseen suoraan kentältä. Tunnemme alan valtakunnalliset linjaukset ja kansainväliset virtaukset.

Asiantuntemuksemme on asiakkaidemme käytössä, oli kyse sitten palvelujen kilpailutukseen liittyvän tarjouksen laatimisesta, palvelukonseptin dokumentoinnista käsikirjaksi tai mielenterveys- ja päihdetyön perustyökalujen kouluttamisesta henkilöstölle.